Вожаки ОРДЛО подякували Путіну за «благородство» та поклялись у вірності «Русскому миру»

19 февраля 2017 г. в 00:33

Лідери терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» висловили вдячність РФ за визнання псевдопаспортів і інших так званих документів на території Росії.

Луганський бойовик Ігор Плотницький назвав рішення Путіна «доленосним». На його думку, указ – «це черговий доказ того, що республіка відбулася як держава». «Сьогоднішній день ще на один крок наблизив республіку до світового визнання нашого суверенітету. Рішення Володимира Путіна – яскрава ілюстрація того, хто саме для нас є братнім народом», – зазначив терорист.

Він заявив, що майбутнє окупованої частини Луганської області «нерозривно пов’язане з Росією, ми – невід’ємна частина «Руського миру» і підписання даного документа – тому підтвердження».

Своєю чергою, донецький терорист Олександр Захарченко заявив, що Кремль й надалі буде підтримувати право росіян воювати на Донбасі.

За його словами, «в цьому благородному акті російського лідера є не лише воля допомогти Донбасу, але і визнання заслуг і зусиль жителів регіону, які здійснили неймовірний подвиг у справі будівництва мирного життя і відновлення економіки».

zik.ua

EXMO affiliate program