З понеділка в Києві закриють проїзд з мосту Метро в центр

15 августа 2011 г. в 09:49

З понеділка до 20 серпня включно через будівництво розв'язки біля станції метро "Дніпро" закрили проїзд з мосту Метро в напрямку Дніпровського спуску, який виводить у центр, і мосту Патона.

 1.jpg
"Ми будемо в цьому місці робити роз'їзди і укладати асфальт.

До речі, бетонні роботи по естакаді вже завершені, зараз там теж роблять покриття і встановлюють ліхтарі", - розповів газеті "Сегодня " керівник "Київавтодору" Георгій Глинський.

Таким чином, на думку киян, у найближчий тиждень в Києві можуть утворитися величезні затори. Потік машин з лівого берега зможе рухатися тільки убік і так перевантаженої Поштової площі.

При тому, що з мосту Метро можна буде з'їхати лише по одній смузі.

Щоб зменшити ризик простою, водії, для яких звичайний маршрут Броварський проспект - міст Метро - Дніпровський спуск, можуть поїхати іншими об'їзними шляхами.

Наприклад, біля метро "Лівобережна" можна звернути на Русанівську набережну, потім через міст Патона та Набережне шосе виїхати на Дніпровський спуск.

Також можна потрапити в центр, до Європейської площі, використовуючи бульвар Перова, Московський міст, просп. Набережно-Рибальський і Володимирський спуск.

Розв'язку, нагадаємо, обіцяють здати до Дня незалежності - 24 серпня.

 

З понеділка в Києві закриють проїзд з мосту Метро в центр

EXMO affiliate program