За «гарячими слідами» розкрито звіряче вбивство київського інваліда

8 августа 2011 г. в 12:07

Тіло 44-річного інваліда другої групи виявили увечері 5 серпня у Шевченківському районі столиці. Міліцію викликав молодий хлопець, сусід загиблого. 

nar4.jpg

Він розповів, що чоловік подзвонив і попросив зайти. Але двері ніхто не відчиняв, а незнайомий голос повідомив, що господаря немає вдома. Незабаром приїхав 18-ти річний син інваліда, вони разом зайшли до квартири, де побачили закривавлене тіло господаря. До того ж у приміщенні відчувався запах газу - всі комфорки газової плити  були відкриті.

Міліціонери констатували насильницьку смерть чоловіка. Експерти виявили травми голови і кілька колото-різаних ран. Службова собака взяла слід, але довела сищиків лише до найближчого перехрестя. Але вже наступного дня працівники міліції отримали оперативну інформацію про можливу причетність до вбивства 29-ти річного жителя Київщини. Незабаром його було затримано.

Як з’ясувалося , підозрюваний двічі судимий. Минулий раз відбував покарання за крадіжки і грабіж. На волі чоловік не провів і року. Тепер його знову чекає тюремна камера. Наразі порушено кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу  України – «Умисне вбивство », яка передбачає до 15 років позбавлення волі. А мотиви жорстокої розправи з'ясує слідство.

Источник: УЗГ МВС України

 

За «гарячими слідами» розкрито звіряче вбивство київського інваліда

EXMO affiliate program