Здавалося, "ЛНР" досягла дна. Але потім стало ще гірше

19 декабря 2016 г. в 23:10

Оглядач видання Depo.ua аналізує останні новини з окупованої частини Луганщини і розповідає яких масштабів сягнули занепад та деградація у соціальній сфері.

Так, негативні тенденції на територіях, контрольованих терористичною організацією ЛНР, пришвидшились – відтепер їх помічають навіть самі окупанти. Наприклад, журналісти відшукали повідомлення у соціальній мережі одного із колишніх російських найманців, який свого часу перебував у складі терористичних військ, Стаса Шустрова. Бойовик наголошує, що медикаментів у лікарнях так званої ЛНР практично немає. З проблемами стикаються не лише місцеві мешканці, а навіть і російські кадрові військові – замість лікування їх звільняють «заднім числом» і відправляють до РФ. Так зване «Міністерство охорони здоров’я ЛНР» втратило половину своїх функціонерів – вони зникли після кількох фінансових перевірок з Москви.

Медицина – не єдина сфера, яка постраждала від терористів. Наприклад, в окупованому Луганську зараз шукають гроші, зібрані населенням на ремонт шести кілометрів дороги – кошти десь загубились. При цьому, термін «загубились» - це офіційна версія окупантів. Знаходять підтвердження також повідомлення про те, що всім працівникам бюджетної сфери вже третій місяць виплачують лише половину зарплатні – на решту вони отримують товарні картки. Загалом, журналісти доходять висновку, що в цієї ситуації є два можливих пояснення: або ж місцеві чиновники розкрали все, що можна, або ж у Москві вирішили скоротити фінансування.

politic.kiev.ua

Ожесточенный бой на Светлодарской дуге!

EXMO affiliate program