Жебрівський назвав шокуючі масштаби руйнувань на Донбасі

4 апреля 2017 г. в 08:48

Uолова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський назвав кількість об'єктів, зруйнованих за роки російської агресії на сході України.

10 682 житлових будинки, 111 шкіл, 79 садочків та 50 медичних закладів було пошкоджено за майже три роки війни внаслідок російської агресії. Аби їх поремонтувати, потрібно майже три мільярди гривень.

Такі дані опублікував на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Я вже не кажу про об'єкти інфраструктури та масштаби руйнувань по лінії розмежування та на тимчасово окупованій території Донецької області", – написав він.

Жебрівський зустрівся з директором Керівної групи експертів з впровадження програми перетворень в Україні (STAIT) Інгрід Макдональд, представниками ЮНІСЕФ та Офісу Управління ООН з координації гуманітарних справ. Спільно вони визначили пріоритети співпраці на рік.

За словами чиновника, планується відбудова зруйнованих приватних помешкань, відновлення роботи КП "Вода Донбасу", допомога в оснащенні опорних шкіл. Також управлінців та потенційних бізнесменів, які захочуть розвивати в регіоні приватне підприємництво, відправлять на навчання та стажування в ЕС.

znaj.ua

EXMO affiliate program