Бачив багато трупів: окупант, який потрапив у полон в Роботиному, поскаржився на втрати РФ і обман. Відео

5 сентября 2023 г. в 23:00

Українські військові захопили у полон російських окупантів у Роботиному на Запоріжжі. Один із них розповів про жахливі втрати російських військ у боях за цей населений пункт.

Він емоційно висловився про заяви російського міноборони щодо кількості загиблих в Україні окупантів і описав трупи, які розкладалися, що їх він бачив на власні очі, поки їхав на передову в Запорізькій області. Відео з розповіддю полоненого окупанта опинилося у розпорядженні obozrevatel.

Серед російських окупантів, які потрапили в полон у Роботиному, опинився стрілець 4-ї військової бази 6-ї роти 1987 року народження. У його підрозділі, відправленому на передову в Запорізькій області, зазначає полонений, з техніки було чотири бронемашини піхоти. Дві з них повністю згоріли.

Окупант розповів, як опинився у полоні в українських воїнів.

"Відправили нас у район Роботиного. Почався артобстріл. Залізли в бліндаж. Коли вже підійшли ваші – здалися без жодного пострілу. Практично добровільно здалися", – розповів окупант.

Відповідаючи на запитання щодо ставлення до "переможних" зведень російського міноборони, полонений не стримував емоцій. Він заявив, що військове командування РФ не згадує про кількість ліквідованих окупантів. А вона зашкалює.

"Конкретно там нічого не пишуть .... На власні очі я бачив те, що ... Можна матом? П*здять! Причому конкретно п*здять. Поки ми йшли до точки, там стільки було трупів, усіяно, вони вже розкладаються. Просто розкладаються, все! Те, що у зведеннях пишуть і що насправді, – це повний п*зд*ж.. Я не знаю навіть, як це назвати... Таких слів, напевно, ще не придумали, щоб назвати, коли так най*бують конкретно людей", – заявив росіянин, який потрапив у полон.

EXMO affiliate program