Бійці ЗСУ вщент знищили позицію бойовиків «ДНР», з якої ті обстріляли прифронтове українське місто (Відео)

16 августа 2019 г. в 16:26

Блискучу і влучну спецоперацію зі знищення позицій російських окупантів на передовій Донбасу українські військові провели ще до початку перемир’я на Донбасі 21 липня, а відео опубліковане лише зараз.

Як повідомляє у Фейсбук спільнота Повернись живим, бійці ЗСУ на передовій Донбасу знищили позицію бойовиків «Крокодил» на териконі під Мар’їнкою, звідки російські окупанти коригували вогонь своїх підрозділів у червні цього року по житлових кварталах прифронтового українського міста.

Вранці 14 червня російські окупанти з житлової околиці окупованого «ДНР» Донецька гатили з самохіднних гаубиць «Гвоздика» снарядами 122-го калібру по мирних оселях Мар’їнки, прямим влучанням розтрощивши кілька житлових будинків.

Внаслідок того ворожого обстрілу з ушкодженнями були госпіталізовані четверо тамтешніх мешканців, серед яких 9-річна дівчинка і 86-річний дідусь, який перебував у важкому стані.

«На цьому відео (яке зняли ще до так званого «режиму тиші») ви бачите, що після того випадку зробили з ворожою позицією бійці ЗСУ. Одним точним пострілом вони знищили її вщент і помстилися корегувальникам за своїх людей», — йдеться в анотації фонду «Повернись живим» до викладеного відео.

7days-ua.com

EXMO affiliate program