"Ленд-ліз" від ворога: бійці 54-ї ОМБр показали трофеї з Бахмутського напрямку (відео)

28 декабря 2022 г. в 22:00

Бійці бригади імені Мазепи в ході двох провальних російських атак на Бахмутському й Сіверському напрямках захопили ворожий арсенал зброї

Окупанти продовжують штурмувати незламний Бахмут та інші населені пункти на лінії зіткнення у Донецькій і Луганській областях, в ході невдалих лобових атак втрачаючи амуніцію. Так, бійці 54-ї ОМБр протягом останніх діб "затрофеїли" десятки одиниць стрілецької зброї.

Відео, на якому представник бригади демонструє "російський ленд-ліз" з Бахмутського і Сіверського напрямків, оприлюднено 28 грудня у телеграм-каналі ОК "Північ".

"Слава Україні! 54-а механізована бригада, 2-й батальйон. Хочемо показати невеличку частину трофеїв, що залишились від крайніх двох атак противника. Це – тільки те, що вціліло, або що ми змогли забрати", – звітує військовий, вказуючи на викладені у ряд декілька десятків автоматів та ящики з боєкомплектом.

Він також зауважив, що кожен такий автомат – це один знищений ворог.

"Це – відсотків 20 від того, що ми змогли забрати і що було ціле", – додає боєць.

54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Івана Мазепи (54 ОМБр, в/ч А0693) – механізоване з'єднання Сухопутних військ ЗСУ чисельністю у бригаду, що дислокується у м. Бахмут Донецької області. Підпорядкована Оперативному командуванню "Схід".

стопкор

EXMO affiliate program