На ініціатора проведення акції "Я вимагаю доріг" Сергія Ткачука склали адмінпротокол на 34 тисячі гривень

13 июля 2020 г. в 02:22

Про це він повідомив у своєму дописі у ФБ за підсумками акції.

"О, ще один крутий канал згадав про акцію #я_вимагаю_доріг))

Якби я робив список зі всіх медіа, що прокричали разом з нами на всю Україну про жахливі дороги у Чернівцях - це були би сотні ресурсів, включаючи всеукраїнські ЗМІ. І це розповсюдження інформації відбулось абсолютно безкоштовно - тема стосується кожного, подача зайшла, хайп (хоч я і не люблю це слово).

Акція мені обійшлась у:

- 500-600$ ролик

- 50$ труна

- 34 тис. грн адмінпротокол

- багато власного часу, знань та розмов з неймовірною кількістю справжніх друзів (безмежно вдячний вам за участь та підтримку??).

Ми звернули максимальну увагу на проблему бездоріжжя в Че та присоромили винну у ньому місцеву владу по повній програмі (згідний, влада нам у цьому вперто допомагала). А сорому вона, знайте, боїться, - бо люди там хоч і духовно обмежені (бо не усвідомлюють чомусь, що вигідніше дерибанити бюджет і землі розвиненого/багатого/комфортного міста, ніж помираючої розвалини), проте горді, гонорові й пихаті. Я, відверто, не знаю як інакше, у стислі терміни, можна ефективно впливати на можновладців простим мешканцям. Це було яскраво??.

Дякую кожному, хто був причетним.

Я не певен, насправді, що наше місто заслуговує хороших доріг/вулиць тощо. Бездоріжжя - це реальне відображення мешканців. Надто багато пасивних порадників, заздрісних амбіційних гетьманів, конспірологів, політтехнологів та просто байдужих містян - і так мало тих, хто здатен якось діяти. Це як Содом, котрий міг врятуватись, якщо там назбиралась би n-на кількість праведників.

Вдячний всім, хто був, хто не добрався через "замінування", хто підтримав розповсюдженням інформації, хто не радив, сидячи на дивані, - що і де краще було би, на їх цінну думку, зробити, хто не шукав теорій змови та політичного підтексту (розповсюджених владою і поліцією), а дивився у саму суть та розумів, що то саме про нього і для нього також.

П. С. Я завершую цю тему, повертаюсь до своїх маленьких бізнес-проектів та їду в гори. Але спершу прийму ванну. А, блін, ні...- не прийму... води ж нема.

buknews.com.ua

EXMO affiliate program