На тлі палаючого танка РФ. Окупанти вихваляються своїми «успіхами», ховаючись від ЗСУ у ямі — відео

2 марта 2023 г. в 07:00

Дводумство, що розвинулося у громадян СРСР, щоб пристосуватися до радянської реальності, наскрізь просякнутої брехнею і пропагандою, у сучасних росіян нікуди не поділося, тому у багатьох з них у головах уживаються, здавалося б, цілком суперечливі речі.

Хорошим прикладом цього дивного феномену є оприлюднене днями відео з-під Вугледара Донецької області, де ЗСУ продовжують громити загарбників, які штурмують місто.

Зазнавши важких втрат і залишившись без техніки, російські танкісти вихваляються якимись «успіхами», ховаючись від українських військових у замерзлій ямі.

При цьому вони продовжують прославляти РФ, чиє керівництво й відправило їх буквально на забій, щоби просто завалити супротивника трупами своїх солдатів.

«Лежу у розриві (воронці від снаряда — ред.). Андрюху врятували. Два дні поранений лежить… Це мій танк горить. Догоряє. Зара, хвилин через 30, БК (боєкомплект — ред.) почне вйо*увати. Міни літають… Нормально все. Всім привіт з передової. Прямо з прямих вуст, що тут діється. Тут пиз*ець. Але ми давимо», — заявив окупант, анітрохи не соромлячись своєї аж надто оптимістичної маячні на тлі настільки жалюгідної ситуації.

nv.ua

EXMO affiliate program