На Запоріжжі "порнозірку"-шкуродерку засудили до понад 5 років позбавлення волі: Подробиці

7 марта 2021 г. в 00:38

На Запоріжжі за вироком суду "шкуродерка" та розповсюджувачка порноконтенту Христина Степаненко з Вільнянського району отримала реальний строк покарання, а її співмешканцю було встановлено випробувальний термін

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Запорізької обласної прокуратури.

Зазначається, що за принципової позиції прокурорів Токмацької місцевої прокуратури у суді було доведено винуватість молодої жінки та її співмешканця у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 301, ч. 3 ст. 299 КК України.

Так, судовим розглядом було встановлено, що упродовж 2018-2020 років двоє мешканців Вільнянського району Запорізької області створювали фотозображення та відеопродукцію порнографічного характеру, яку у подальшому розповсюджували за допомогою мережі Інтернет.

Крім того, публічним обвинувачем у суді було доведено факт знущання жінки над твариною, внаслідок яких настала її загибель, що було знято останньою на відео та у липні 2020 року викладено у соцмережі.

Вироком суду 25-річну жінку було засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки.

Її співмешканцю суд призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки, встановивши йому іспитовий строк 3 роки.

Уточнюється, що наразі на м’якість призначеного обвинуваченому покарання прокурором готується апеляційна скарга.

depo.ua

EXMO affiliate program