"Розмовляли російською": дружина скандаліста, який облаяв бойового медика у Карпатах, заявила про "мовний конфлікт" (відео)

4 апреля 2023 г. в 13:00

Відпочивальник накинувся з погрозами у бік військового медика, який проходить психологічну реабілітацію після служби в Бахмуті.

Дружина чоловіка, який на карпатському курорті виступив із погрозами в бік військового медика, який проходить там психологічну реабілітацію після служби в Бахмуті, заявила, що перепалка нібито виникла через те, що вони говорили "російської мовою".

Після скандалу жінка одразу ж записала відео в соцмережі, щоб виправдати неадекватну поведінку свого чоловіка, який був напідпитку, і розповіла свою версію.

"Не думала, що таке може статися з нами. Вчора у СПА підійшов випивший військовий і почав говорити, якою мовою нам розмовляти, йому не подобається, що люди розмовляють не українською мовою. Мій чоловік, звичайно ж, зреагував, спочатку це було м'якше, потім він (військовий – ред.) почав його провокувати, підходив кілька разів... Потім у слушний момент він зняв на камеру", - сказала жінка.

За її словами, у медика вже нібито був конфлікт з іншими відпочивальниками. Вона вважає, що її чоловіка спровокували, і не вважає його винним.

tsn.ua

EXMO affiliate program