У Мережі розгорівся скандал через відео з охоронцем напідпитку і відсутніми термометрами на блокпості біля Конотопа (відео)

6 апреля 2020 г. в 21:30

У адміністрації запевнили, що ситуацію одразу ж виправили.

Охоронець з ознаками алкогольного сп'яніння, а температуру міряти взагалі нічим і це на блокпості біля села Козацьке, під Конотопом, де вже зафіксовано 13 випадків захворювання на коронавірус та дві смерті, йдеться в ТСН.

Скандальне відео виклав місцевий активіст. На ньому біля шлагбаума чоловік в однострої без маски, що називає себе "пожежником". На думку автора відео, охоронець - нетверезий. У вагончику на блокпості наїдки та недопиті спиртні напої. А медик перевіряє температуру в тих, хто їде через блокпост, запитанням, як вони почуваються, бо термометра на блокпості немає.

Відео з'явилося напередодні, а уже сьогодні голова Бочечківської територіальної громади повідомила ТСН, що термометри привезли, а працівник пожежної частини – отримав догану. «Ми місцеву пожежну охорону залучаємо до чергування. Ну, ми йому виписали догану і була проведена відповідна бесіда. Уже вчора в обід у нас були термометри», - повідомила голова Бочечківської ОТГ Вітлана Граченко.

EXMO affiliate program