Вбивство у Чернівцях: медикам довелося везти пораненого чоловіка під прицілом його озброєних друзів (відео)

6 апреля 2020 г. в 21:00

У Чернівцях медикам швидкої допомоги довелося везти до лікарні чоловіка з вогнепальним пораненням під прицілом автомата, при цьому в кареті "швидкої" був присутнім товариш жертви стрілянини.

Про це повідомляє сайт "Західний аргумент" з посиланням на власні джерела.

За інформацією сайту, озброєний чоловік погрожував лікарям звести рахунки. Для переконливості сів разом із ними до карети швидкої і всю дорогу тримав їх під прицілом.

"Швидку супроводжував також автомобіль, у якому перебували друзі пораненого. У таких умовах перелякані медики надавали допомогу потерпілому. Артеріальний тиск у чоловіка впав майже до нуля, тому шансів врятувати його практично не було, але в лікарню його таки довезли живим. Озброєні друзі вибігли з автомобіля і разом із медиками кинулися в операційну. Однак врятувати життя чоловіка не вдалося - він помер у лікарні", – йдеться у публікації.

Зазначається також, що директор центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв підтвердив цей інцидент. Втім від подробиць утримався:

"Він помер вже в лікарні. Ми його живого довезли. Під час того, як медики надавали потерпілому допомогу в медустанові, була присутня поліція. Ми поки не зверталися в поліцію, бо мені не доповідали про всі подробиці інциденту. Згодом вже спільно з поліцією вирішимо, чи будуть медики писати заяву", – повідомив Єленєв.

У поліції наразі не коментують ці подробиці інциденту, посилаючись на таємницю слідства.

molbuk.ua

EXMO affiliate program