"Затривожився": на відео з Путіним на параді в Москві помітили цікавий нюанс. Фото і відео

10 мая 2023 г. в 08:00

У мережі помітили цікаві нюанси у поведінці російського диктатора Володимира Путіна під час параду у Москві у день перемоги 9 травня. Зокрема, поки президент прямував площею у супроводі охорони, на фоні пролунав звук схожий на вибух.

Лідер Кремля миттєво зупинився і помітно стривожився. Він повернувся до іноземних лідерів і почав з ними щось обговорювати. Відповідне відео поширили у Telegram-каналах.

Крім того, користувачі мережі звернули увагу, що один з охоронців традиційно слідував за диктатором із валізкою. Путін з'являється з нею на усіх публічних заходах, однак точного призначення цього предмета ніхто не знає.

Раніше в матеріалі Daily Mail стверджувалося, що валіза, з якою постійно носиться лідер Кремля, – це саме та валіза з ядерною кнопкою, якою він лякає весь світ. Також є версія, що ці валізи – це складні броньовані щити, якими за нагоди мають закрити диктатора охоронці. Цікаво, що свою кар'єру в політиці він розпочинав як носильник валізи мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program