З'явилось відео, на якому жінка з Jaguar нападає на поліцейську на проспекті Мазепи в Дніпрі (відео)

1 сентября 2023 г. в 10:30

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький оприлюднив відео, яке засвідчує напад керманички Jaguar на поліцейську. Вона охопила патрульну зі спини й тримає її, доки її чоловік штовхає іншого копа. Кадри, ймовірно, пояснюють причину, через яку відкрили кримінальне провадження: тепер жінці загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на допис Олексія Білошицького у Facebook. Він опублікував скріншот з відео і сповільнену зйомку. І те, й інше показує - жінка тримає зі спини патрульну, не даючи їй вирватись. В цей час на задньому плані чоловік, який нібито був пасажиром, нападає на патрульного і штовхає його.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі", - йдеться у повідомленні пресслужби поліції.

dp.informator.ua

EXMO affiliate program