Боровся з монстрами - 21-річний хлопець убив ножем трьох людей і ще двох важко поранив

6 сентября 2011 г. в 13:58

Нагадаймо, моторошний злочин стався в травні на одній з баз відпочинку. 21-річний хлопець убив ножем трьох людей і ще двох важко поранив. 

 nog5.jpg

Парубок заявив , що боровся з демонами. Жертвами безумця стали родичі та близькі друзі. За даними правоохоронців, хлопець перебував під дією галюциногенів.

Моторошний злочин стався на базі відпочинку . Молодий чоловік приїхав туди в гості до родичів. Увечері хлопець пішов розважатися до нічного клубу і повернувся додому лише під ранок. Після цього молодик почав кидатися з ножем на всіх, кого бачив. Поки безумця не спинила міліція, він зарізав трьох і ще двох людей важко поранив. Усі вони доводились йому родичами та близькими друзями.

За словами хлопця, після дискотеки до нього буцімто прийшло видіння демонів. Щоб звільнити від них світ, чоловік взяв ніж і почав їх убивати . Свідки стверджують, що у нічного клубу молодик вживав багато спиртного та курильні суміші.

Психіатрична експертиза затриманого тривала три місяці і її висновок був одностайним – чоловік неосудний. Замість довічного ув’язнення, його відправлять на примусове лікування. Якщо монстри покинуть його уяву, після одужання хлопець знову вийде на свободу. Однак гарантії, що демони не повернуться до нього знову і чоловік не схопиться за ножа іще раз, медики навряд чи можуть дати.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Боровся з монстрами - 21-річний хлопець убив ножем трьох людей і ще двох важко поранив

EXMO affiliate program