Двері без замків та душ, який б’є струмом: евакуйовані українці показали умови в Нових Санжарах, відео

21 февраля 2020 г. в 16:10

Українці, яких евакуювали з епіцентру коронавірусу в Китаї, показали умови проживання в Нових Санжарах Полтавської області. Цим вони поділилися у соцмережах.

Так, одна з учасниць подій Олександра Волкова на своїй сторінці в Instagram виклала відео умов проживання в санаторії в Нових Санжарах.

На відео видно старі ліжка та меблі, душ, який б'ється струмом, а також двері, у яких немає замку, хоча ключ від замку є.

Натомість голова парламентського комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький заявив, що евакуйовані з Китаю українці, які зараз перебувають на обсервації у санаторії, не скаржаться на умови проживання.

«У нас на даний час немає ні однієї скарги від людей, які там (у медичному центрі Національної гвардії України «Нові Санжари» у Полтавській області) знаходяться. У нас є скарги від людей, що у них кидали камінням, ці скарги ми маємо і маємо постраждалих поліцейських. Від людей незадоволення, що щось там не так... це не п’ятизірковий готель. Якщо ви думаєте, що в державі хтось сильно хотів віддати свою будівлю під карантин, то ви помиляєтесь», — зазначив він.

Внимание! Присутствует ненормативная лексика

sud.ua

EXMO affiliate program