У Болградському районі чоловік під час конфлікту задушив співмешканку, відтягнув до лісосмуги та підпалив її тіло

2 февраля 2023 г. в 21:30

Обгорілий труп жінки був виявлений жителями Арциза на околиці міста у січні поточного року. Правоохоронці встановили, що загиблою є 38-річна містянка. Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на пресслужбу Головного управління Нацполіції в Одеської області.

Відповідно до висновку судово-медичного експерта, смерть жінки настала унаслідок механічної асфіксії від перелому під’язикової кістки.

Опитавши родичів та знайомих потерпілої, поліцейські вийшли на причетну до злочину особу. Ним виявився 48-річний співмешканець вбитої, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та крадіжку.

Як повідомили у правоохоронному органі, під тиском неспростовних доказів, які зібрано під час слідства, чоловік зізнався, що у грудні 2022 року під час прогулянки зі співмешканкою околицями міста між ними виникла сварка на ґрунті ревнощів. Правопорушник побив потерпілу по голові, вона знепритомніла, після чого він задушив її мотузкою, яку мав при собі. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло до лісосмуги, що була поряд, і підпалив його.

Фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

EXMO affiliate program